La nostra creació més personal. Un bombó deliciós, absolutament intens, fet amb praliné de gianduia d’avellana. Ens agrada tant aquest bombó que no ens hem pogut estar de posar-li el nostre segell! Un clàssic que no pot faltar a cap selecció de xocolates.
El nostre praliné de gianduia d’avellanes és una mescla cremosa i dolça. Està fet amb avellanes amb un mínim del 50%, caramel i xocolata. Té una textura suau que es desfà a la boca. La cobertura amb xocolata negra posa el punt intens a la mescla.
El nom de gianduia es va originar a Itàlia, concretament al Piemont. Era un personatge del teatre de titelles típic d’aquesta regió, on les avellanes són abundants i estan molt presents a la gastronomia típica de la zona. És un dels farcits més apreciats en l’elaboració de bombons.
Tot i que la gran majoria de fruits secs combinen a la perfecció amb la xocolata, l’avellana, pel seu sabor característic i intens, és un dels més utilitzats. Per això les cremes de xocolata més populars arreu del món es basen en una combinació de cacau i avellana.
«Les tragèdies més grans van ser escrites pels grecs i per Shakespeare… Cap d’ells no coneixia la xocolata.»
Sandra Boynton
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.