Aquesta petita delícia és ideal per als amants de la xocolata blanca, i als nens els encanta! Es tracta d’un bombó farcit de gianduia d’avellana i amb cobertura de xocolata blanca.
La gianduia és un tipus de farcit fet a base de xocolata, sucre i, almenys, un 50% d’avellana torrada i trinxada. El nom de gianduia prové d’un personatge del teatre de titelles típic de la regió italiana del Piemont, on les avellanes són molt abundants. A dia d’avui, és un dels farcits més apreciats en l’elaboració de bombons.
La majoria de fruits secs combinen a la perfecció amb la xocolata, però l’avellana, pel seu sabor intens i característic, és un dels més utilitzats. Per això les cremes de xocolata més populars arreu del món es basen en una combinació de cacau i avellana.
La xocolata blanca és un derivat del cacau, i s’elabora amb llard de cacau, sucre i llet. L’aspecte final té un color marfil pàl·lid. A diferència de la xocolata negra i amb llet, la blanca no conté pasta de cacau, per això no té el característic color marró clar o fosc. És una xocolata molt energètica i dolça.
«No hi ha res millor que un amic, tret d’un amic que porti xocolata.»
Linda Grayson
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.