• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Llegums
  • Blog
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA

Pa de blat de moro

    Home Fleca Pa de blat de moro
    SegüentAnterior
    blat-de-moro

    Pa de blat de moro

    21 de novembre de 2015
    0

    El pa de blat de moro s’ha popularitzat en els darrers anys. Es tracta d’un pa tou, de molla esponjosa, i amb el sabor suau i delicat del blat de moro.

    Aquest pa s’elabora amb farina de blat de moro, que li dóna un color groguenc molt característic, i s’hi afegeix farina de blat per enriquir-lo. El resultat és un pa de molla esponjosa i un sabor suau que recorda el blat de moro.

    Es cou en forn de sola, un tipus de forn que reprodueix els mètodes de cocció dels tradicionals forns giratoris. Pots reconèixer els pans cuits amb aquest mètode artesanal perquè tenen la base llisa, sense cap marca de reixa.

    El pa de blat de moro és original de la zona d’Amèrica Central, on l’elaboraven les tribus natives. El blat de moro és un cultiu abundant en aquesta regió, per la qual cosa era una matèria primera molt popular per fer pa. A Europa no se sol consumir de forma tan habitual, sinó que es fa servir per acompanyar alguns aliments especials.

    Aquest pa és ideal amb…

    Per la seva textura tendra i el seu sabor suau, aquest pa és perfecte amb mantega i melmelada.

    En general, aquest pa va molt bé amb els sabor dolços, que potencien la dolçor natural del blat de moro. Per exemple, amb melmelades i confitures, amb codonyat, amb formatges d’untar, crema de cacauet o crema de xocolata.

    També es pot fer servir per acompanyar embotits suaus, com el gall d’indi o el pernil dolç, i formatges tendres.

    Category:
    Pa
    Tags:
    Pans integrals

    També et poden agradar...:

    baguet

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    View more

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet
    2015-11-30
    pa-rodo

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    View more

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès
    2015-11-29
    pa-crostons

    Pa de crostons

    pans clàssics

    View more

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons
    2015-11-28
    antiga

    Pa Antiga

    pans clàssics

    View more

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga
    2015-11-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més