• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Llegums
  • Blog
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA

Ponx de Torró

    Home Pastisseria Ponx de Torró
    SegüentAnterior
    • pastis-ponx-torro
    • Ponx de torro

    Ponx de Torró

    23 de gener de 2016
    0

    Si vols oblidar-te per un dia de la xocolata i de la clàssica crema o nata, et proposem una deliciosa combinació de torró i crema catalana. El Ponx de Torró agrada tant a grans com a petits, per això és perfecte per a qualsevol ocasió.

    Sobre una base de pa de pessic, posem una suau crema de torró de Xixona de qualitat suprema. Ho cobrim tot amb una espiral de crema catalana, amb el toc final cruixent del crocant. Una combinació que d’entrada sembla senzilla, però que encisa quan els dos sabors es fonen a la boca en una mescla cremosa i dolça.

    La crema catalana és una de les postres més famoses i més antigues de la gastronomia catalana, apareix ja en receptaris medievals. La crème brûlée francesa es considera una variant de la crema catalana, literalment vol dir ‘crema cremada’. La nostra crema catalana segueix la recepta tradicional, amb llet, rovell d’ou, farina, sucre, canyella i pell de llimona.

    El torró és també unes postres amb molta tradició a la Península, des que els àrabs les van introduir a la nostra gastronomia al s. XV, juntament amb una tradició gastronòmica molt rica en dolços amb base de fruits secs i mel.

    Com et recomanem prendre el Ponx de Torró?

    Per gaudir al màxim d’una mousse no ha d’agafar mai temperatura, per això et recomanem treure-la de la nevera just abans de consumir-la. Tampoc no ha d’estar congelat, ja que els cristalls de gel alteren la textura de la mousse.

    Aquestes postres tan suaus i cremoses accepten molts acompanyaments, però la nostra recomanació personal és maridar-les amb un cava semi-sec o un champagne francès. També s’adiuen perfectament amb un Asti italià o un moscato.

    Category:
    Pastissos
    Tags:
    Els contemporanis i les mousses

    També et poden agradar...:

    massini

    Massini

    els clàssics

    View more

    Massini

    els clàssics

    Massini

    els clàssics

    Massini
    2016-01-30
    xocotrufa

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    View more

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa
    2016-01-29
    montserrat

    Montserrat

    els clàssics

    View more

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat
    2016-01-28
    squash-llimona

    Squash de Llimona

    els clàssics

    View more

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona
    2016-01-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més