Si vols oblidar-te per un dia de la xocolata i de la clàssica crema o nata, et proposem una deliciosa combinació de torró i crema catalana. El Ponx de Torró agrada tant a grans com a petits, per això és perfecte per a qualsevol ocasió.
Sobre una base de pa de pessic, posem una suau crema de torró de Xixona de qualitat suprema. Ho cobrim tot amb una espiral de crema catalana, amb el toc final cruixent del crocant. Una combinació que d’entrada sembla senzilla, però que encisa quan els dos sabors es fonen a la boca en una mescla cremosa i dolça.
La crema catalana és una de les postres més famoses i més antigues de la gastronomia catalana, apareix ja en receptaris medievals. La crème brûlée francesa es considera una variant de la crema catalana, literalment vol dir ‘crema cremada’. La nostra crema catalana segueix la recepta tradicional, amb llet, rovell d’ou, farina, sucre, canyella i pell de llimona.
El torró és també unes postres amb molta tradició a la Península, des que els àrabs les van introduir a la nostra gastronomia al s. XV, juntament amb una tradició gastronòmica molt rica en dolços amb base de fruits secs i mel.
Per gaudir al màxim d’una mousse no ha d’agafar mai temperatura, per això et recomanem treure-la de la nevera just abans de consumir-la. Tampoc no ha d’estar congelat, ja que els cristalls de gel alteren la textura de la mousse.
Aquestes postres tan suaus i cremoses accepten molts acompanyaments, però la nostra recomanació personal és maridar-les amb un cava semi-sec o un champagne francès. També s’adiuen perfectament amb un Asti italià o un moscato.
els clàssics
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.