• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Llegums
  • Blog
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA

Llaç Gran

    Home Xocolata Llaç Gran
    SegüentAnterior
    lazo

    Llaç Gran

    16 de desembre de 2015
    0

    Un bombó clàssic, d’inspiració francesa, que evoca els sabors i les textures més refinades d’aquesta tradició gastronòmica. Aquesta delícia està elaborada amb praliné i paillete de neula.

    El praliné és una mescla d’avellanes i xocolata treballades fins a aconseguir una textura suau que es desfà a la boca. Sembla que el va començar a elaborar el francès Clément Lassagne, cuiner del duc Choiseu du Plesis-Praslin, en honor del qual va anomenar praliné a aquesta creació. Temps després aquest cuiner va obrir la Maison de la Praliné, i des d’aquí la recepta es va estendre a altres llocs com Suïssa i Bèlgica.

    La paillete de neula aporta una textura cruixent a la suavitat del praliné. Les neules, un dolç típic de Nadal a la nostra gastronomia, són uns cilindres lleugers i cruixents. S’elaboren amb una massa molt líquida de farina, sucre, clara d’ou, pell de llimona ratllada, vainilla i mantega. Sembla que les va crear una monja, probablement enrotllant una hòstia per sucar-la en líquid. De fet, antigament les neules es menjaven sucades en vi, malvasia o un altre licor. Amb el temps es van perfeccionar i es van fer més cruixents.

    «La xocolata és el menjar perfecte, tan saludable com deliciós, un beneficiós restaurador de l’esgotada energia… És la millor amiga dels qui estan immersos en l’activitat literària.»

    Justus von Liebig

    Category:
    Xocolata

    També et poden agradar...:

    blanc

    Blanc

    View more

    Blanc

    Blanc

    Blanc
    2015-12-30
    lazo_peq

    Llaç Petit

    View more

    Llaç Petit

    Llaç Petit

    Llaç Petit
    2015-12-30
    rosa

    Rosa

    View more

    Rosa

    Rosa

    Rosa
    2015-12-30
    artbo

    ArtBo

    View more

    ArtBo

    ArtBo

    ArtBo
    2015-12-30

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més