El Nadal és una època de l’any en què gaudim de dies de celebració amb la família i els amics, una època de diversió, felicitat i bons moments compartits.
Però, si ets dels qui els toca organitzar un dels àpats de Nadal a casa teva, l’estrès et pot espatllar la vetllada: pensar què cuines, anar a comprar tots els ingredients quan les botigues i supermercats estan plens de gom a gom, posar la cuina de cap per avall i recollir-ho tot plegat al final del dia poden acabar amb els ànims de qualsevol.
Per sort, hi ha una alternativa que et permetrà gaudir d’aquests dies sense maldecaps: els plats cuinats. Cada vegada són més les famílies que opten pels plats cuinats al Nadal, pels avantatges que té:
- T’estalvies temps. No cal que pensis els plats, vagis a comprar tot el que necessites, i t’hi passis hores cuinant i recollint un cop ha acabat tot.
- Pots dedicar-te a estar amb els teus. Si et toca cuinar per Nadal, t’estalviaràs passar-te l’estona entrant i sortint a la cuina, més pendent dels fogons que dels teus. Podràs gaudir del dia, xerrar amb tothom, prendre l’aperitiu amb calma…
- No embrutes la cuina. També pots evitar l’estrès que genera el fet que, un cop ha marxat tothom, a tu encara et queden unes quantes hores per davant de recollir, netejar i endreçar.
- Pots variar el menú. Els plats cuinats et permeten no servir un únic plat, sinó triar-ne de diversos en funció de les preferències de la gent. No passa res si a tothom li agrada la carn menys al tiet, o si el cosí ara és vegetarià. I a més pots triar entre receptes que no havies pensat mai, o que no t’atrevies a provar de fer tu.
- Cuiners professionals cuinen per a tu. Tens la garantia que els plats seran perfectes, cuinats per professionals, elaborats sovint amb receptes tradicionals i amb una àmplia gamma d’ingredients i condiments.
- El menjar és casolà, sense conservants i amb ingredients de la màxima qualitat. No són precuinats, sinó plats acabats de fer. Per tant l’aroma, el sabor i la presència són excel·lents per a una celebració nadalenca.
- Tu també et mereixes gaudir del dia! En resum, els plats cuinats et permeten gaudir de les festes amb més temps i comoditat, i posar a taula un menú de Nadal que deixarà sense paraules els paladars més exigents.
A Artbo elaborem una carta de rostidoria especialment per a les festes de Nadal: cuixes d’ànec a la taronja, garrí a la Segoviana, cuixa de cabrit al cava, llenguado amb crema de gambes…, o fins i tot els plats més tradicionals, uns canelons o una escudella de Nadal amb galets. Se’ns fa la boca aigua!
Vols saber tot el que podem cuinar per a tu? Fes ullada a la nostra carta de Nadal!
Leave a Comment