Un dels nostres bombons més populars, i que triomfa entre els més petits! Un petit botó amb un cruixent interior fet amb trossets d’avellana torrada i arròs inflat.
L’avellana, un dels fruits secs més apreciats en l’elaboració de bombons, és el que dóna al praliné el seu característic aroma i sabor, juntament amb una xocolata amb llet d’alta qualitat. A més, és un aliment molt nutritiu.
L’arròs inflat s’elabora a partir d’arròs que s’escalfa a alta pressió i amb vapor. Aquest tipus d’arròs ja es coneixia al s. XV a l’Índia, i es feia servir com a ofrena als déus. Tot i que aquí el fem servir sobretot en confiteria i com a cereals per a esmorzar, en països asiàtics on l’arròs és més abundant es fa servir com a acompanyament i en plats salats i aperitius.
A la nostra cultura, l’arròs inflat combinat amb xocolata en diferents formats —rajoles de xocolata, llaminadures, bombons…— s’ha fet molt popular entre la canalla per la seva textura cruixent i el seu agradable sabor dolç. Per això, a ArtBo no ens hem pogut de fer-ne una versió pròpia que encisa a grans i petits.
«La mare sempre deia que massa xocolata és com massa amor —mai no en pots tenir prou.»
Geraldine Solon, Chocolicious
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.