• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Floreta

    Home Xocolata Floreta
    NextPrevious

    Floreta

    30 de desembre de 2015
    1

    Un bombó per gaudir de la xocolata sense complexos. Una combinació encisadora: interior de caramel amb licor de Baileys i xocolata blanca.

    El bombó floreta amaga un plaer adult sota una innocent flor: el farcit de crema de Baileys i tou caramel es barreja amb xocolata blanca, aporta encara més dolçor i cremositat a la mescla. Aquest bombó és pràcticament un ritual, un moment de relax per gaudir sol o en companyia.

    El Baileys és una crema de licor d’origen irlandès, que es va començar a comercialitzar el 1974. S’elabora a partir de whisky i crema de llet emulsionats, i s’aromatitza amb xocolata, vainilla, caramel, sucre i canyella. És el primer licor on es va aconseguir mesclar un alcohol amb crema de llet i que no se separessin a l’ampolla. De fet, van ser necessaris tres anys de proves i experiments per aconseguir que es mesclessin de forma homogènia. A dia d’avui, el Baileys encara es fa amb crema de llet irlandesa i whisky irlandès anyenc, segons la recepta tradicional.

    El nostre caramel es fa a partir de sucre i nata, per aconseguir una textura untuosa. Després, hi afegim el Baileys i la xocolata blanca.

    «Xocolata. El menjar dels déus, com l’anomenava la meva àvia. I jo hi estic totalment d’acord. És la resposta als meus precs. Alleujament emocional. Una classe de moneda. Un afrodisíac. Pur i fosc. Blanc i embafador. Cremosament dolç. Fa la boca aigua. Tot és bo. No en faig discriminacions.» K. K. Allen

     

    Category:
    Xocolata

    Related Projects:

    Blanc

    View more

    Blanc

    Blanc

    Blanc
    2015-12-30

    Llaç Petit

    View more

    Llaç Petit

    Llaç Petit

    Llaç Petit
    2015-12-30

    Rosa

    View more

    Rosa

    Rosa

    Rosa
    2015-12-30

    ArtBo

    View more

    ArtBo

    ArtBo

    ArtBo
    2015-12-30

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled