Un bombó per gaudir de la xocolata sense complexos. Una combinació encisadora: interior de caramel amb licor de Baileys i xocolata blanca.
El bombó floreta amaga un plaer adult sota una innocent flor: el farcit de crema de Baileys i tou caramel es barreja amb xocolata blanca, aporta encara més dolçor i cremositat a la mescla. Aquest bombó és pràcticament un ritual, un moment de relax per gaudir sol o en companyia.
El Baileys és una crema de licor d’origen irlandès, que es va començar a comercialitzar el 1974. S’elabora a partir de whisky i crema de llet emulsionats, i s’aromatitza amb xocolata, vainilla, caramel, sucre i canyella. És el primer licor on es va aconseguir mesclar un alcohol amb crema de llet i que no se separessin a l’ampolla. De fet, van ser necessaris tres anys de proves i experiments per aconseguir que es mesclessin de forma homogènia. A dia d’avui, el Baileys encara es fa amb crema de llet irlandesa i whisky irlandès anyenc, segons la recepta tradicional.
El nostre caramel es fa a partir de sucre i nata, per aconseguir una textura untuosa. Després, hi afegim el Baileys i la xocolata blanca.
«Xocolata. El menjar dels déus, com l’anomenava la meva àvia. I jo hi estic totalment d’acord. És la resposta als meus precs. Alleujament emocional. Una classe de moneda. Un afrodisíac. Pur i fosc. Blanc i embafador. Cremosament dolç. Fa la boca aigua. Tot és bo. No en faig discriminacions.» K. K. Allen
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.