A la tardor comencen les taronges dolces i els fruits del bosc. Aquest bombó, amb caramel, crema de taronja, crema de maduixots i licor de taronja, és un homenatge a les aromes i els colors d’aquesta època de l’any.
Fem la nostra crema de taronja amb caramel i suc de taronja. La barregem amb crema de maduixots, feta amb el mateix procediment. Finalment, hi afegim el licor de taronja, per donar un punt intens a la mescla. Els diferents sabors es mesclen a la boca, primer en notem la dolçor i la suavitat, per passar després al punt intens del licor.
Els cítrics s’han fet servir a l’elaboració de dolços i confits des de fa segles. Ja fos el suc, la pell, les flors… El seu sabor intens i el refrescant aroma combinen a la perfecció amb bases dolces, sucres, cremes i mousses. I per suposat, la taronja, en una varietat dolça o amargant, és la parella perfecta d’una bona xocolata.
El caramel que fem servir a ArtBo s’elabora de forma artesanal, amb una cocció de sucre i nata. Una base ideal per maridar els altres ingredients del farcit.
«Químicament parlant, la xocolata és el menjar més perfecte del món.»
Michael Levine
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.