El nostre bombó de fulla blanca és dolç i cremós, una delícia amb farcit de caramel i trufat de plàtan. És un bombó que encanta als petits per la seva dolçor i suavitat, i que encisa els grans acompanyat d’un bon cafè o un licor aromàtic.
Fem la fulla blanca amb un dolç farcit de caramel artesanal, que elaborem a base de sucre i nata. Aquesta mescla es barreja amb un suau trufat de plàtan. La decoració final és una delicada fulla de xocolata blanca.
La trufa, i per extensió els farcits trufats, són dolços similars al bombó, però elaborats amb una mescla de xocolata negra fosa, mantega, sucre, ou i crema de llet. És un confit més cremós i de sabor més intens que el bombó. El farcit de trufat de plàtan s’aconsegueix afegint plàtan a la base de trufat, que li dona un toc encara més cremós i suavitza la intensitat de la xocolata negra.
El plàtan és una fruita d’origen tropical, però que s’ha popularitzat arreu del món. El seu sabor dolç i cremós combina a la perfecció amb la xocolata, tant en combinacions elaborades com simplement en una fondue de xocolata. Com a curiositat, tot i que aquí el fem servir principalment en combinacions dolces, als països on es cultiva es cuina també en plats salats, sovint de forma similar a la patata.
«No té sentit malbaratar calories en xocolata barata. Tria sempre la més fosca i saborosa.»
Nanci Rathburn, Truth Kills: An Angelina Bonaparte Mystery
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.