Ens agrada que els nostres bombons evoquin moments. Per això, hem fet un bombó amb gust de cava, una beguda lligada a les nostres festes i celebracions més tradicionals com cap altra. La decoració final és una bonica forma de tap de cava.
Aquesta petita delícia està farcida amb cava, licor de marc de cava, xocolata amb llet i xocolata blanca. Les suaus xocolates que hem triat per al farcit amoroseixen la intensitat del licor i fan que aquest bombó es fongui a la boca.
El cava, elaborat amb el mateix mètode tradicional francès que el champagne, el méthode champenoise, és un vi escumós especialment típic a la zona del Penedès, on més es produeix. Els primers productors de cava eren originaris de Reus, i el van començar a produir a mitjans del s. XIX.
El marc de cava s’elabora a partir de la destil·lació de l’orujo i del vi que provenen dels destapaments manuals. S’utilitza només la matèria de més qualitat, que envelleix durant diversos anys en barriques de roure francès, americà o de castanyer. El marc de cava sol ser de color groc pàl·lid.
A ArtBo fem una untuosa mescla amb el cava, el marc de cava, xocolata amb llet i la xocolata blanca. El resultat és un bombó cremós, que es fon a la boca, amb el sabor intens del cava de la nostra terra.
«Et desitjo que la teva vida estigui, com ho ha estat la meva, plena d’amor i riures; i recorda: quan les coses es posin difícils, tot el que necessites és… xocolata.»
Geraldine Solon, Chocolicious
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.