Una de les incorporacions més recents a la nostra família de mousses: el Cor de Llimona, una refrescant combinació de mousse de llimona i coulis de gerds. És ideal per a l’estiu, i una de les preferides pels amants dels cítrics.
El Cor de Llimona té una base de tendre pa de pessic coberta amb cremosa mousse de llimona feta amb suc natural i, entremig de la mousse, un coulis de gerds. El glacejat està fet amb melmelada de gerds artesana, el toc que li dóna a aquesta mousse el seu sabor únic.
Podem dir que el nostre Cor de Llimona reinventa un pastís clàssic, la mousse de llimona. Tot i que els orígens de la mousse de llimona són desconeguts, la mousse en si apareix esmentada en un receptari francès del 1755, una barreja de crema base i clares d’ou a punt de neu que li donen la textura característica. D’altra banda, hi ha moltes cultures arreu del món que utilitzen la llimona en pastisseria i rebosteria, ja sigui per donar sabor o aromatitzar, o per les propietats del suc àcid d’aquest cítric.
Nosaltres hem renovat la recepta per donar-li un toc més dolç: la melmelada i el coulis de gerds aporten dolçor i suavitat, que equilibren l’acidesa de la llimona.
Aquest pastís sol agradar a tothom, especialment als qui ja gaudien amb la nostra mousse de llimona clàssica. És ideal per a l’estiu pel seu punt refrescant, i com a postres lleugeres després d’un àpat abundat o un sopar.
Recomanem prendre les mousses amb un punt de fredor, que no estiguin congelades ni agafin temperatura. Les pots treure de la nevera just abans de consumir-les.
Per maridar aquesta mousse pots optar per un vi blanc de Sauternes, un rueda escumós o un crémant de Bordeus. Un bon cava brut nature també és una excel·lent opció.
els clàssics
els clàssics
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.