• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Cor de Llimona

    Home Pastisseria Cor de Llimona
    NextPrevious

    Cor de Llimona

    21 de gener de 2016
    4

    Una de les incorporacions més recents a la nostra família de mousses: el Cor de Llimona, una refrescant combinació de mousse de llimona i coulis de gerds. És ideal per a l’estiu, i una de les preferides pels amants dels cítrics.

    El Cor de Llimona té una base de tendre pa de pessic coberta amb cremosa mousse de llimona feta amb suc natural i, entremig de la mousse, un coulis de gerds. El glacejat està fet amb melmelada de gerds artesana, el toc que li dóna a aquesta mousse el seu sabor únic.

    Podem dir que el nostre Cor de Llimona reinventa un pastís clàssic, la mousse de llimona. Tot i que els orígens de la mousse de llimona són desconeguts, la mousse en si apareix esmentada en un receptari francès del 1755, una barreja de crema base i clares d’ou a punt de neu que li donen la textura característica. D’altra banda, hi ha moltes cultures arreu del món que utilitzen la llimona en pastisseria i rebosteria, ja sigui per donar sabor o aromatitzar, o per les propietats del suc àcid d’aquest cítric.

    Nosaltres hem renovat la recepta per donar-li un toc més dolç: la melmelada i el coulis de gerds aporten dolçor i suavitat, que equilibren l’acidesa de la llimona.

    Com et recomanem prendre el Cor de Llimona?

    Aquest pastís sol agradar a tothom, especialment als qui ja gaudien amb la nostra mousse de llimona clàssica. És ideal per a l’estiu pel seu punt refrescant, i com a postres lleugeres després d’un àpat abundat o un sopar.

    Recomanem prendre les mousses amb un punt de fredor, que no estiguin congelades ni agafin temperatura. Les pots treure de la nevera just abans de consumir-les.

    Per maridar aquesta mousse pots optar per un vi blanc de Sauternes, un rueda escumós o un crémant de Bordeus. Un bon cava brut nature també és una excel·lent opció.

    Category:
    Pastissos
    Tags:
    Els contemporanis i les mousses

    Related Projects:

    Massini

    els clàssics

    View more

    Massini

    els clàssics

    Massini

    els clàssics

    Massini
    2016-01-30

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    View more

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa
    2016-01-29

    Montserrat

    els clàssics

    View more

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat
    2016-01-28

    Squash de Llimona

    els clàssics

    View more

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona
    2016-01-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled