Si t’agrada, t’encanta, t’enamora la xocolata, aquest és el teu pastís. Una de les nostres creacions més especials, feta amb xocolata de la illa de Java. Està pensat per satisfer els addictes a la xocolata més exigents.
La tria d’ingredients i textures accentua d’una manera exquisida el sabor de la xocolata: sobre una base de pa de pessic amb trossets d’avellanes posem una lleugera mousse de xocolata al 70%. La cobrim amb un glacejat de xocolata amb efecte mirall. El toc final, la decoració: trufa de cacau i elegants avellanes daurades.
En aquest pastís fem servir xocolata de l’illa de Java, una de les varietats més apreciades i més cotitzades arreu del món. Van ser els espanyols qui van introduir la xocolata a Java al s. XVII, on van plantar la varietat criollo. Les especials característiques del terra de l’illa, juntament amb el particular mètode de collita, fermentació i assecat, han fet que la xocolata de Java assoleixi una qualitat excepcional. Es tracta d’una xocolata suau, amb notes especiades.
Combina aquest pastís tan intens amb una beguda especial. Per exemple un vi blanc com el Tokaji hongarès, ja sigui en una varietat dolça o seca, o el teu vi negre preferit. Un bon whisky o brandy anyenc també són una excel·lent opció.
els clàssics
els clàssics
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.