Aquesta petita delícia té un farcit de crema de taronja, crema de plàtan i licor de taronja. La cobertura de xocolata negra marida a la perfecció amb el sabor àcid de la taronja i la cremosa dolçor del plàtan. Un bombó per als més atrevits, els amants dels sabors intensos que omplen els sentits.
La crema de taronja del farcit s’elabora a base de caramel i suc natural de taronja. La crema de plàtan fa la mescla encara més untuosa, i el licor de taronja aporta un punt intens i lleugerament àcid.
L’ús dels cítrics en pastisseria i confiteria és pràcticament tan antic com el seu ús a la cuina en general. La taronja és originària d’Àsia, tot i que avui dia és una de les fruites més consumides arreu del món, ja sigui la fruita sencera o en pastissos i dolços, begudes refrescants, licors, salses per a carns i peixos, melmelades i confitures…, i com no, combinada amb xocolata!
El plàtan, una fruita d’origen tropical, ja forma part indestriable de la gastronomia europea. Cremós i dens, aporta molta dolçor a les combinacions amb xocolata. Com a curiositat, tot i que aquí el fem servir principalment en combinacions dolces, als països on es cultiva es cuina també en plats salats, sovint de forma similar a la patata. I qui no ha gaudit mai d’una fondue amb maduixes i plàtan?
«La xocolata diu ‘ho sento’ molt millor que les paraules.»
Rachel Vincent, My Soul to Save
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.