Si busques unes postres lleugeres, el nostre Milfulles de Crema és una opció perfecta. Com a postres d’un dinar o sopar, o simplement com a berenar o per acompanyar un cafè a mitja tarda.
El milfulles es fa a partir de tres planxes de full farcides amb crema de la més alta qualitat, que elaborem de forma artesanal i amb el temps que aquest delicat farciment requereix. Complementem el farcit amb nata fresca, i decorem amb una varietat de fruits del bosc i tropicals, que donen un punt fresc i molt saborós. Fem servir sempre fruites naturals.
La pasta de milfulles és d’origen francès, i s’anomena així perquè està feta a base de finíssimes capes de pasta de full superposades que li donen una consistència lleugera i cruixent alhora. Ja hi ha referències a la pasta milfulles al s. XVI, i a dia d’avui és la base de moltes receptes tant dolces com salades arreu del món.
Els milfulles, com qualsevol altre pastís de base fullada, no es recomana consumir-los congelat, però tampoc que agafin temperatura. Conserva’l a la nevera fins a just abans de consumir-lo.
Les postres amb fruita natural, com aquest milfulles, combinen molt bé amb els vins dolços tipus moscatell. Per exemple, prova el moscatell italià d’Asti, el Muscat de Beaumes francès o un moscatell de Màlaga o Cadis, que produeixen varietats d’excel·lent qualitat.
els clàssics
els clàssics
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.