• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Mousse de Vainilla

    Home Pastisseria Mousse de Vainilla
    NextPrevious

    Mousse de Vainilla

    20 de gener de 2016
    1

    Una de les noves incorporacions a la nostra família de mousses, un pastís per sorprendre els amants dels sabors tradicionals. La Mousse de Vainilla agrada tant a grans com a petits, i ha esdevingut en poc temps les postres habituals de moltes celebracions familiars.

    Aquest pastís combina una suau mousse de xocolata amb un cor de vainilla, tot cobert amb un dolç glacejat de xocolata. La base és el que dóna el punt sorprenent, un cruixent de neules que contrasta deliciosament amb la textura flonja i cremosa de la mousse.

    La mousse apareix ja esmentada en un receptari francès el 1755, una barreja de crema base i clares d’ou a punt de neu que li donen la textura característica, com de crema amb bombolletes.

    Una dada curiosa sobre la vainilla, i sovint desconeguda, és que es tracta del fruit d’un tipus d’orquídies, anomenades també vainilles com el seu fruit. És l’únic tipus d’orquídia que es cultiva amb finalitats culinàries i no simplement ornamentals. Originària d’Amèrica, va arribar a Europa de la mà dels conqueridors espanyols de Mèxic.

    Pel seu peculiar aroma i sabor és un dels aromatitzants més utilitzats en pastisseria arreu del món, així com en l’elaboració de gelats, xocolates, i begudes amb i sense alcohol. Fins i tot Coca-Cola va treure una versió amb gust de vainilla!

    Com et recomanem prendre la Mousse de Vainilla?

    És un pastís ideal per a qualsevol època de l’any i per a tot tipus de celebracions, ja que la combinació de vainilla i xocolata agrada a tothom.

    Per degustar aquesta mousse et recomanem no prendre-la ni congelada ni amb temperatura, sinó amb un punt fred perquè no perdi textura. Pots treure-la de la nevera just abans de consumir-la.

    Per acompanyar-la prova amb un xerès olorós o dolç, o un vi blanc com el Riesling alemany o l’Asti italià. Els caves rosats també són un excel·lent acompanyament per a la vainilla i la xocolata.

     

    Category:
    Pastissos
    Tags:
    Els contemporanis i les mousses

    Related Projects:

    Massini

    els clàssics

    View more

    Massini

    els clàssics

    Massini

    els clàssics

    Massini
    2016-01-30

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    View more

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa
    2016-01-29

    Montserrat

    els clàssics

    View more

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat
    2016-01-28

    Squash de Llimona

    els clàssics

    View more

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona
    2016-01-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled