La nostra barra de 1/4 i la baguet són les barres de pa més consumides en el dia a dia. Molt versàtils, són la mida ideal per a un àpat familiar. Les elaborem de forma continuada durant tot el dia, perquè sigui l’hora que sigui puguis gaudir del teu pa de quart acabat de fer.
La principal diferència entre una barra de 1/4 i una baguet és l’amplada. La de 1/4 tradicional és una mica més ampla que la baguet, més allargada i prima. Les dues són barres de 250 g, amb una crosta fina i cruixent, i de molla lleugera.
Les elaborem amb farines blanques de blat d’alta qualitat, amb un procés artesanal. L’amassat, la fermentació lenta i el temps de cocció just donen aquestes barres la textura perfecta. A la baguet fem servir una tècnica d’amassat especial, per aconseguir les seves característiques bombolles irregulars a l’interior.
La baguet s’associa a França, que la va popularitzar arreu del món, però en realitat és originària de Viena. Es va començar a elaborar a mitjans del s. XIX com a alternativa als grans pans, ja que per la seva mida requereix menys temps de cocció i podia estar llesta per a l’esmorzar.
Les barres de 1/4 i baguets són ideals per al dia a dia: per acompanyar dinars i sopars, per a entrepans, i en torrades per a l’esmorzar.
Si les talles a llesques primetes, acompanyen molt bé els formatges i patés.
Forma part de l’esmorzar francès tradicional, per al qual es tallen en sentit longitudinal, es torren i s’unten amb mantega i melmelada, o amb mel. Sovint se suquen en el cafè, la xocolata o el te.
pans clàssics
pans clàssics
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.