• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

La barra de 1/4 i la baguet

    Home Fleca La barra de 1/4 i la baguet
    Next

    La barra de 1/4 i la baguet

    30 de novembre de 2015
    3

    La nostra barra de 1/4 i la baguet són les barres de pa més consumides en el dia a dia. Molt versàtils, són la mida ideal per a un àpat familiar. Les elaborem de forma continuada durant tot el dia, perquè sigui l’hora que sigui puguis gaudir del teu pa de quart acabat de fer.

    La principal diferència entre una barra de 1/4 i una baguet és l’amplada. La de 1/4 tradicional és una mica més ampla que la baguet, més allargada i prima. Les dues són barres de 250 g, amb una crosta fina i cruixent, i de molla lleugera.

    Les elaborem amb farines blanques de blat d’alta qualitat, amb un procés artesanal. L’amassat, la fermentació lenta i el temps de cocció just donen aquestes barres la textura perfecta. A la baguet fem servir una tècnica d’amassat especial, per aconseguir les seves característiques bombolles irregulars a l’interior.

    La baguet s’associa a França, que la va popularitzar arreu del món, però en realitat és originària de Viena. Es va començar a elaborar a mitjans del s. XIX com a alternativa als grans pans, ja que per la seva mida requereix menys temps de cocció i podia estar llesta per a l’esmorzar.

    Aquest pa és ideal amb…

    Les barres de 1/4 i baguets són ideals per al dia a dia: per acompanyar dinars i sopars, per a entrepans, i en torrades per a l’esmorzar.

    Si les talles a llesques primetes, acompanyen molt bé els formatges i patés.

    Forma part de l’esmorzar francès tradicional, per al qual es tallen en sentit longitudinal, es torren i s’unten amb mantega i melmelada, o amb mel. Sovint se suquen en el cafè, la xocolata o el te.

    Category:
    Pa
    Tags:
    Pans clàssics

    Related Projects:

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    View more

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet
    2015-11-30

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    View more

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès
    2015-11-29

    Pa de crostons

    pans clàssics

    View more

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons
    2015-11-28

    Pa Antiga

    pans clàssics

    View more

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga
    2015-11-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled