• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Pa rodó o pa de pagès

    Home Fleca Pa rodó o pa de pagès
    NextPrevious

    Pa rodó o pa de pagès

    29 de novembre de 2015
    1

    El pa de pagès és un dels referents de la nostra gastronomia, i l’alternativa més popular a les barres allargades. Aquest pa compta amb el certificat d’indicació geogràfica protegida des del 2013.

    Es tracta d’un pa que agrada tant pel seu sabor i aroma com per la seva textura. De crosta cruixent i molla tendra, té una certa acidesa que l’ajuda a mantenir la sensació de frescor. La crosta gruixuda fa que la molla no perdi humitat i es conservi tendra durant més temps. La molla ha de tenir els forats grans i irregulars, d’acord amb la recepta tradicional.

    Elaborem el pa de pagès amb farines blanques de la màxima qualitat. El fem amb el mètode de marcat manual i amb fermentacions lentes, d’acord amb la recepta tradicional, i el coem en un forn de sola refractària.

    El forn de sola refractària reprodueix el tipus de cocció dels forns giratoris tradicionals, per això és ideal per a l’elaboració de pans artesanals. Pots reconèixer un pa cuit amb sola refractària perquè té la base totalment llisa.

    Aquest pa és ideal amb…

    És un pa de llarga conservació, per tant és ideal per tenir-lo sempre a mà i no haver d’anar al forn cada dia. La proporció de molla respecte de crosta és més elevada que a les barres, i això el fa més fàcil de mastegar.

    S’acostuma a consumir amb àpats freds, com embotits o formatges, i és el pa del nostre tradicional pa amb tomàquet. També es fa servir per fer torrades a la torradora, i com a base per a pizzes i torrades al forn.

    Per la seva molla densa és perfecte per sucar salses. Hi ha receptes que el fan servir com a recipient: es deixa el pa sencer, es talla la part superior i es treu la molla, deixant-lo buit; llavors s’omple amb fondue de formatge, guisats cremosos…

    Category:
    Pa
    Tags:
    Pans clàssics

    Related Projects:

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    View more

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet
    2015-11-30

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    View more

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès
    2015-11-29

    Pa de crostons

    pans clàssics

    View more

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons
    2015-11-28

    Pa Antiga

    pans clàssics

    View more

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga
    2015-11-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled