• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Pa Antiga

    Home Fleca Pa Antiga
    NextPrevious

    Pa Antiga

    27 de novembre de 2015
    1

    Una de les nostres creacions més particulars, el pa Antiga s’elabora amb farina de malta. Per això aquest pa té un característic color daurat fosc a la molla, i un sabor lleugerament dolç i torrat.

    El pa Antiga té una forma allargada i una mica ampla, i recorda pel seu aspecte a les barres rústiques. La crosta és fina i lleugerament cruixent. La característica més particular d’aquest pa és la molla, fosca i amb la dolça aroma de la malta torrada.

    La malta és el producte que s’obté a partir de mullar i assecar ràpidament amb aire calent (tècnica de torrat) diferents llavors, per exemple de blat, sègol o civada. Aquest procés fa que el gra desenvolupi uns enzims que converteixen el midó en sucre. Així, els derivats de la malta solen tenir un color daurat més o menys intens, i una aroma a dolça i torrada. La malta es pot fer servir per elaborar cervesa, whisky, vinagre de malta, caramel, un soluble similar al cafè o la farina de malta.

    Pel que fa al procés d’elaboració el nostre pa de malta segueix, com tots els nostres pans, el sistema tradicional, amb amassat i fermentacions reposades, i cocció al punt.

    Aquest pa és ideal amb…

    El seu sabor tan especial i únic el fan molt adient per a ocasions especials, en què volem un pa que acompanyi plats més elaborats o gourmets.

    Per exemple, combina molt bé amb salmó fumat o altres peixos fumats, i amb formatges cremosos o blaus. També el pots fer servir per fer barquetes (‘montaditos’), especialment els que portin fumats, carns, formatges i patés.

    Prova’l amb combinacions de cervesa, com el pollastre a la cervesa o la salsa de Guinness, i amb plats aromatitzats amb comí, per donar un toc diferent als teus àpats.

    Category:
    Pa
    Tags:
    Pans clàssics

    Related Projects:

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    View more

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet
    2015-11-30

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    View more

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès
    2015-11-29

    Pa de crostons

    pans clàssics

    View more

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons
    2015-11-28

    Pa Antiga

    pans clàssics

    View more

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga
    2015-11-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled