• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Pa alemany

    Home Fleca Pa alemany
    NextPrevious

    Pa alemany

    18 de novembre de 2015
    0

    El pa alemany és el més integral de tots els nostres pans. L’elaborem amb sègol, soja, flocs de civada… És un pa boníssim!

    És un pa de color fosc, sabor intens amb un punt dolç, i de la molla compacta i lleugerament humida. El coem en forn de sola, un tipus de forn que replica la cocció dels forns giratoris tradicionals. Pots reconèixer els pans cuits amb forn de sola perquè tenen la base llisa.

    Elaborem el nostre pa alemany amb diferents farines integrals, com per exemple de sègol i de soja. La farina de sègol li dóna al pa un particular color marró fosc. A més, és molt recomanable per les seves propietats nutricionals, ja que té poc gluten i molta fibra.

    Per altra banda, la soja és molt beneficiosa per a la salut, ja que conté moltes més proteïnes que altres vegetals, és rica en hidrats de carboni, vitamines i minerals, especialment ferro i calci. Per això el seu consum ha experimentat un creixement espectacular en els darrers anys.

    A banda, hi afegim altres cereals, com els flocs de civada, que sencers són una excel·lent font de fibra natural. A més, la civada és molt recomanable per a persones que necessitin més energia, com estudiants, persones abatudes o amb constant sensació de son o estrès. Per això se sol prendre per esmorzar en forma de flocs.

    Aquest pa és ideal amb…

    El pa alemany té un sabor deliciós, que combina molt bé amb diferents gammes d’aliments.

    Per exemple, en esmorzars o berenars és molt bo amb melmelada o formatge per untar. Prova’l també amb pernil o formatges anyencs.

    És excel·lent per acompanyar el salmó o altres peixos fumats, i per sucar les salses dels guisats.

    Category:
    Pa
    Tags:
    Pans integrals

    Related Projects:

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    View more

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet
    2015-11-30

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    View more

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès
    2015-11-29

    Pa de crostons

    pans clàssics

    View more

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons
    2015-11-28

    Pa Antiga

    pans clàssics

    View more

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga
    2015-11-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled