El pa alemany és el més integral de tots els nostres pans. L’elaborem amb sègol, soja, flocs de civada… És un pa boníssim!
És un pa de color fosc, sabor intens amb un punt dolç, i de la molla compacta i lleugerament humida. El coem en forn de sola, un tipus de forn que replica la cocció dels forns giratoris tradicionals. Pots reconèixer els pans cuits amb forn de sola perquè tenen la base llisa.
Elaborem el nostre pa alemany amb diferents farines integrals, com per exemple de sègol i de soja. La farina de sègol li dóna al pa un particular color marró fosc. A més, és molt recomanable per les seves propietats nutricionals, ja que té poc gluten i molta fibra.
Per altra banda, la soja és molt beneficiosa per a la salut, ja que conté moltes més proteïnes que altres vegetals, és rica en hidrats de carboni, vitamines i minerals, especialment ferro i calci. Per això el seu consum ha experimentat un creixement espectacular en els darrers anys.
A banda, hi afegim altres cereals, com els flocs de civada, que sencers són una excel·lent font de fibra natural. A més, la civada és molt recomanable per a persones que necessitin més energia, com estudiants, persones abatudes o amb constant sensació de son o estrès. Per això se sol prendre per esmorzar en forma de flocs.
El pa alemany té un sabor deliciós, que combina molt bé amb diferents gammes d’aliments.
Per exemple, en esmorzars o berenars és molt bo amb melmelada o formatge per untar. Prova’l també amb pernil o formatges anyencs.
És excel·lent per acompanyar el salmó o altres peixos fumats, i per sucar les salses dels guisats.
pans clàssics
pans clàssics
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.