• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Pa de ceba

    Home Fleca Pa de ceba
    NextPrevious

    Pa de ceba

    16 de novembre de 2015
    0

    Un dels nostres pans especials, cobert amb ceba confitada a foc lent. És perfecte per donar un toc diferent a un àpat, i per realçar el sabor d’altres plats.

    És un pa en format de barra ampla, que es pot tallar al biaix per aconseguir unes llesques de mida mitjana. Fet amb farina blanca, té una molla densa i esponjosa, similar als pans rodons. La crosta és cruixent, i ajuda a mantenir la molla fresca durant més dies. La cobertura de ceba confitada a foc lent li dóna un sabor totalment diferent a aquest pa, que fins i tot es pot degustar sol!

    El coem en un forn de sola refractària, un tipus de forn que imita els giratoris tradicionals. Per això fem servir aquest tipus de cocció per als nostres pans artesans.

    La ceba confitada es fa a foc molt lent, només amb una mica d’oli i sal. No s’ha de confondre amb la ceba caramel·litzada, que es cuina amb sucre. La ceba confitada s’aconsegueix quan el sucre present de forma natural a la ceba s’oxida per la lenta cocció. El resultat és una ceba cuita tendra i amb una dolçor natural, sense perdre el seu sabor característic.

    Aquesta elaboració se sol fer servir com a acompanyament o decoració de moltíssims plats, des de carns i peixos fins a formatges i patés, passant per plats de verdures i amanides.

    Aquest pa és ideal amb…

    De la mateixa manera que la ceba confitada, el nostre pa de ceba és molt versàtil. La primera recomanació és acompanyar-lo amb carns vermelles, en realça el sabor.

    Però també és boníssim amb formatges i patés, i per acompanyar guisats i sucar-lo a la salsa.

    Category:
    Pa
    Tags:
    Especialitats

    Related Projects:

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    View more

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet
    2015-11-30

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    View more

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès
    2015-11-29

    Pa de crostons

    pans clàssics

    View more

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons
    2015-11-28

    Pa Antiga

    pans clàssics

    View more

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga
    2015-11-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled