• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Pa de coca

    Home Fleca Pa de coca
    NextPrevious

    Pa de coca

    26 de novembre de 2015
    0

    És un dels nostres pans més populars. D’origen humil, avui dia és un referent gastronòmic que agrada fins i tot als paladars més exigents.

    El pa de coca és un pa prim, de crosta cruixent i molla lleugera, amb forats grans i definits. La seva textura el fa ideal per acompanyar qualsevol àpat, tant fresc com en torrades.

    S’elabora amb oli d’oliva verge extra, que li dóna un sabor suau i agradable. Fet amb mètodes artesanals, es cou després en un forn de sola, que reflecteix la cocció dels forns giratoris tradicionals. Els pans cuits amb forn de sola es distingeixen per tenir la base totalment llisa.

    L’origen del pa de coca és més aviat humil: es feia amb les restes de massa que sobraven d’altres elaborats. Un cop fermentada, s’estirava sobre una planxa, en comptes de posar-la al forn amb la resta del pa. Així, com ha passat amb altres plats de la nostra gastronomia, com els canelons, un menjar fet per aprofitar els romanents ha passat a ser un referent apreciat més enllà de les nostres fronteres.

    Aquest pa també es coneix com a coca prima o esclafada. Avui en dia moltes creacions gastronòmiques de grans xefs es fan amb aquesta coca com a base, pel seu sabor suau i la seva textura lleugera i cruixent.

    Aquest pa és ideal amb…

    El pa de coca és especialment bo per fer el nostre tradicional pa amb tomàquet, ja sigui torrat o fresc.

    És perfecte per fer torrades, tant dolces com salades. Prova’l torrat amb escalivada i anxoves, o amb un assortit de patés. En ser tan suau i lleuger, combina molt bé amb els sabors intensos.

    Category:
    Pa
    Tags:
    Pans clàssics

    Related Projects:

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    View more

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet
    2015-11-30

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    View more

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès
    2015-11-29

    Pa de crostons

    pans clàssics

    View more

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons
    2015-11-28

    Pa Antiga

    pans clàssics

    View more

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga
    2015-11-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled