El nostre pa de formatge és un dels pans especials que més agraden. Li afegim a la massa una combinació de tres formatges que li donen un sabor únic.
Es tracta d’un pa de barra ampla, gairebé sense extrems, i crosta cruixent. Fet amb farina blanca, li afegim una mescla de formatge rocafort, parmesà i emmental, i el coem en forn de sola. Aconseguim una molla espessa, amb un punt cremós, i amb l’inconfusible sabor del pa artesanal amb bon formatge.
L’origen del formatge és més antic que la història escrita. Ja es coneixia a les antigues civilitzacions de Grècia i Roma, on era molt apreciat perquè permetia aprofitar la llet i es conservava durant més temps que aquesta.
El formatge rocafort és un formatge blau d’origen francès, amb un sabor i una aroma molt intensos. L’emmental, un formatge d’origen suís similar al gruyère, té un aroma i sabor suaus que recorden els de les nous. El parmesà és un formatge italià de consistència dura i granulada, molt apreciat arreu del món pel seu característic sabor.
El pa de formatge és molt versàtil, fins i tot és deliciós sol! Pots acompanyar-lo amb fruits secs, pernil salat o paté.
També és molt bo amb cremes de verdures, sopes i amanides, o simplement torrat amb una mica de mantega o amb un raig d’oli d’oliva.
pans clàssics
pans clàssics
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.