Un dels pans que més agraden, amb un sabor molt especial. Hi posem una selecció molt variada de llavors i cereals, que li donen un sabor intens i agradable.
Elaborem el nostre pa de multicereals amb malta torrada, sègol, lli, civada, rosella, llavors de gira-sol i sèsam torrat. El procés és totalment artesanal: el deixem reposar perquè fermenti, i el coem en un forn de sola. Els forns de sola refractària reprodueixen el tipus de cocció dels forns tradicionals, amb la qual cosa aconseguim uns pans totalment artesanals.
El resultat és un pa en forma de barra ampla, amb la crosta cruixent i una molla lleugera, de color fosc i amb molt de sabor.
El pa de multicereals és molt adient en una dieta sana. De fet, a la dieta mediterrània, una de les més saludables del món, el pa i els cereals són un aliment de consum habitual. Ens aporten els hidrats de carboni necessaris per generar energia, i en el cas dels pans integrals o de cereals ens aporten fibra i ens ajuden a regular el trànsit intestinal.
Aquest pa, pel seu sabor agradable i per les llavors senceres que porta, agrada molt als nens. El pots fer servir per fer-los els entrepans, els ajudarà a menjar sa.
El pa de cereals combina molt bé amb formatges i patés. També el pots provar amb mantega i melmelada per a l’esmorzar.
És molt bo amb sopes i cremes.
pans clàssics
pans clàssics
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.