Un dels nostres pans especials, amb nous a l’interior. Gaudeix del deliciós sabor del pa artesà de tota la vida acompanyat de dolces nous. T’encantarà!
Aquest pa està elaborat amb farina de blat i de sègol, que li dóna un toc més fosc que els pans blancs estàndards. La molla és espessa i dolça, farcida amb trossos de nou. El tipus de cocció artesanal, en forn de sola, dóna un punt cruixent boníssim a la crosta.
Les nous són un fruit sec molt utilitzat en diferents receptes, tant dolces com salades. A més, es poden consumir fresques, cuinades o en rebosteria. L’oli de nou, extret del mateix fruit, també és molt apreciat.
Aquest fruit sec té un elevat valor nutritiu, ja que conté proteïnes, antioxidants, vitamines del grup B, vitamina C i oligoelements. Per això, és molt bo per a la memòria i per a la salut mental, ajuda a reduir el risc d’infart i els nivells de colesterol a la sang, entre altres beneficis.
Les nous són un fruit de sabor inconfusible, molt agradable. Per això, aquest pa de nous sol agradar a tothom i es gaudeix en moltes combinacions.
La nostra recomanació particular és que l’acompanyis amb formatges. Tant si són formatges tendres, com els cremosos francesos, formatges blaus, curats, d’ovella… Qualsevol tipus resultarà deliciós amb una torrada de pa de nous.
Prova’l també amb un bon paté, o una amanida amb formatge de cabra.
pans clàssics
pans clàssics
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.