• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Pa de sègol

    Home Fleca Pa de sègol
    NextPrevious

    Pa de sègol

    20 de novembre de 2015
    4

    El pa de sègol es consumeix cada vegada més, tant pel seu intens i particular sabor, com per les seves propietats nutritives.

    S’elabora amb farina de sègol, un tipus de farina que conté menys gluten (tot i que no és apta per a celíacs) i que agafa poc volum durant el procés de fermentació. Es cou en forn de sola, un tipus de cocció més artesanal.

    El resultat és un pa de marcat color fosc, més que els pans integrals, per això sovint se l’anomena ‘pa negre‘. De crosta cruixent i molla molt densa, presenta un aroma i sabor intensos. Es tracta d’un pa consistent, que pesa a la mà i que es conserva fresc durant molt de temps.

    Aquest tipus de pa, a causa de l’elevat contingut de fibra, és molt recomanat en dietes per combatre el restrenyiment i afavoreix el trànsit intestinal.

    El pa de sègol es consumeix des de fa segles. Es considerava un pa de gent humil, ja que no tothom tenia mitjans per moldre la farina. Avui dia, ha esdevingut un pa referent en les dietes sanes i equilibrades, i fins i tot acompanya plats gourmet pel seu sabor fort i intens.

    Aquest pa és ideal amb…

    El pa de sègol és un pa tradicional que forma part de la gastronomia de molts llocs. Un dels usos més populars és l’elaboració d’entrepans. Prova’l amb cansalada a la planxa, salsitxes, carns vermelles i salses.

    Acompanya molt bé algunes sopes, especialment les sopes d’hivern més consistents.

    Aquest pa, com qualsevol pa negre, és ideal amb els aliments grassos, com el salmó o els peixos fumats, així com amb verdures amargants com l’endívia, la ruca o els espinacs.

    Category:
    Pa
    Tags:
    Pans integrals

    Related Projects:

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    View more

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet
    2015-11-30

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    View more

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès
    2015-11-29

    Pa de crostons

    pans clàssics

    View more

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons
    2015-11-28

    Pa Antiga

    pans clàssics

    View more

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga
    2015-11-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled