• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Pa d’espelta

    Home Fleca Pa d’espelta
    NextPrevious

    Pa d’espelta

    19 de novembre de 2015
    0

    El pa d’espelta, un dels pans més antics que es coneixen, ha esdevingut avui dia un pa amb gran demanda. De sabor intens i agradable, és molt apreciat per les seves propietats nutricionals.

    Elaborem aquest pa amb farina d’espelta 100%, com es feia antigament, i li donem una fermentació lenta i suau. No hi posem llevat, només massa mare natural que, juntament amb un repòs llarg, li dóna el punt just d’acidesa. Després el coem en un forn de sola, que reprodueix el sistema de cocció dels forns giratoris tradicionals.

    N’obtenim un pa consistent, pesant, amb la molla densa i la crosta cruixent. L’aroma i el sabor evoquen els dels pans de tota la vida, l’olor del camp i dels cereals.

    L’espelta és un cereal molt antic, que es cultiva fa més de 7.000 anys. De fet, es considera que és l’origen de totes les varietats de blat que es cultiven avui dia. És un gra molt nutritiu i es digereix molt millor que altres cereals. Es fa servir per elaborar pa, cervesa, vodka, guisats i sopes. Malgrat tot, és un gra de producció més reduïda que el blat o altres cereals.

    Aquest pa és ideal amb…

    El pa d’espelta combina molt bé amb embotits, i amb formatge de cabra i d’ovella, perquè realça els sabors intensos.

    També és molt adient per acompanyar guisats amb salses, així com sopes i cremes. Prova’l també en sandvitxos i torrades amb salmó fumat o amb alvocat.

    En general, acompanya molt bé qualsevol plat d’elaboració tradicional, com l’escudella, la vedella amb bolets o l’olla aranesa.

    Category:
    Pa
    Tags:
    Pans integrals

    Related Projects:

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    View more

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet

    pans clàssics

    La barra de 1/4 i la baguet
    2015-11-30

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    View more

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès

    pans clàssics

    Pa rodó o pa de pagès
    2015-11-29

    Pa de crostons

    pans clàssics

    View more

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons

    pans clàssics

    Pa de crostons
    2015-11-28

    Pa Antiga

    pans clàssics

    View more

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga

    pans clàssics

    Pa Antiga
    2015-11-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled