L’art i la gastronomia s’uneixen en aquesta creació de reminiscències italianes. Un bombó farcit de gianduia de cappuccino, amb cobertura d’intensa xocolata negra.
La gianduia, un farcit amb un mínim del 50% d’avellanes, sucre i xocolata, pren el seu nom d’un titella de teatre típic de la regió italiana del Piemont, on aquest fruit sec és molt abundant. Aquesta crema la van començar a elaborar a principis del s. XIX uns pastissers de Torí, quan es van veure en la necessitat de reemplaçar el cacau amb avellanes, ja que el primer no hi arribava en quantitat suficient. Aquesta carència de cacau va donar lloc a un dels farcits més apreciats en l’elaboració de bombons.
A ArtBo, per a la nostra Paleta de Pintor hem combinat la nostra gianduia artesana amb cappuccino, amb un resultat intens i deliciós.
El cappuccino és una beguda a base de cafè espresso italià, llet muntada amb escuma de llet, i un toc de cacau en pols. És un cafè dolç i aromàtic, que realça els sabors de l’avellana i la xocolata de la gianduia.
Un bombó ideal per als qui els agrada combinar cafè i xocolata, i per als qui volen viatjar a Itàlia amb una mossegada.
«La xocolata simbolitza, millor que cap altra menjar, el luxe, el confort, la sensualitat, la satisfacció i l’amor.»
Karl Petzke
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.