Un pastís lleuger, encara que d’entrada no ho sembli. La base combina làmines superposades d’untuosa trufa amb pa de pessic, que es cobreixen amb un delicat glacejat de xocolata. El resultat final es desfà a la boca sense excessos.
És un pastís que agrada molt tant a la canalla com als grans, siguin amants de la xocolata o no, ja que la textura lleugera és molt agradable per a tots els paladars.
La trufa de xocolata és una crema que combina xocolata negra fondant amb mantega, sucre llustre i crema de llet. La recepta original es va crear a Bèlgica, on se l’anomena ganache. Altres llocs han adoptat el nom de trufa perquè comparteix molts ingredients amb la trufa bombó —rodona i coberta de xocolata en pols—, la qual es va anomenar així per la similitud amb la trufa bolet.
Aquest pastís és perfecta per donar un toc elegant a una celebració. Combina molt bé amb qualsevol dinar, i si t’agrada la xocolata és ideal per consumir-lo a l’estiu, ja que no és gens pesat. S’ha de mantenir a la nevera fins a consumir-lo.
Per acompanyar el pastís de xoco-trufa et recomanem un vi de porto o un vi de xerès anyenc. Si vols donar-li un toc sofisticat, prova d’acompanyar-lo simplement amb un bon vi negre. I per a les èpoques de fred, dóna-li un toc més consistent amb un licor de cafè, com el kahlua.
els clàssics
els clàssics
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.