Una de les nostres creacions més sorprenents, un bombó elaborat amb crema de pinya, licor de grappa, xocolata amb llet i xocolata blanca. Una delícia exòtica, amb connotacions tropicals, i mediterrànies gràcies a la grappa italiana. La decoració final en forma de rosa vermella li dóna un toc elegant i ens insinua els delicats sabors que hi trobarem a dins.
La pinya, originària d’Amèrica del Sud, és una fruita gran, dolça i molt aromàtica. Pel seu particular sabor és molt apreciada en gastronomia, especialment en l’elaboració de postres i amanides. I per suposat, és deliciosa combinada amb xocolata! A ArtBo elaborem la nostra crema de pinya amb caramel, grappa, xocolata amb llet i blanca.
Per altra banda, la grappa és un licor italià equivalent a l’aiguardent d’orujo. Aquest licor s’elabora a molts països, com Itàlia, Argentina, Uruguai o Espanya. Però la classe i la qualitat del raïm amb què es fa condicionen molt l’aroma i el sabor finals. Per això a ArtBo fem servir la grappa italiana, de gran qualitat, gust intens i molt aromàtica.
La pinya i la grappa s’acaben d’amorosir amb una combinació de xocolata amb llet i xocolata blanca. Hem fet servir aquestes dues xocolates per donar un contrapunt suau i dolç a la intensitat de la fruita i el licor.
«Qualsevol cosa és bona si està feta de xocolata.»
Jo Brand
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.