D’origen alemany, el pastís Selva Negra és un dels pastissos més degustats a tot el món. És una deliciosa combinació de nata, xocolata i els fruits del bosc que li donen el seu toc tan característic. Un pastís ideal per a tota la família, ja que agrada tant als grans com als petits.
La nostra Selva Negra respecta la recepta tradicional: hi posem tres capes de pa de pessic de cacau alternades amb tres capes més de suau nata i gerds. Després ho cobrim tot plegat amb encenalls de xocolata negra i cacau en pols 100% pur, un toc intens que s’adiu perfectament amb la mescla dolça i flonja del farcit.
El pastís Selva Negra és originari del sud d’Alemanya, de la regió muntanyosa del mateix nom, i s’esmenta ja en alguns escrits dels anys 30. Els fruits del bosc, en aquest cas gerds, són la seva característica més particular, ja siguin les fruites senceres o en forma de licor —el nom alemany és Schwarzwälder Kirschtorte, literalment ‘pastís de cireres silvestres de la Selva Negra’—.
Com a la resta dels nostres pastissos, et recomanem que no el prenguis congelat, però tampoc que agafi temperatura. Treu-lo de la nevera uns quinze minuts abans de prendre’l si està massa fred, i just abans de consumir-lo si està fred.
Per acompanyar aquest pastís res millor que el tradicional kirsch, el licor de cireres silvestres de la Selva Negra. Si vols donar-li un toc més elegant, prova de maridar-lo amb un vi blanc com el Riesling alemany, dolç o sec, o amb un escumós sec com l’Asti italià. I com sempre, els pastissos amb xocolata combinen estupendament amb un bon vi negre o un porto anyenc.
els clàssics
els clàssics
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.