• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Selva Negra

    Home Pastisseria Selva Negra
    NextPrevious

    Selva Negra

    26 de gener de 2016
    2

    D’origen alemany, el pastís Selva Negra és un dels pastissos més degustats a tot el món. És una deliciosa combinació de nata, xocolata i els fruits del bosc que li donen el seu toc tan característic. Un pastís ideal per a tota la família, ja que agrada tant als grans com als petits.

    La nostra Selva Negra respecta la recepta tradicional: hi posem tres capes de pa de pessic de cacau alternades amb tres capes més de suau nata i gerds. Després ho cobrim tot plegat amb encenalls de xocolata negra i cacau en pols 100% pur, un toc intens que s’adiu perfectament amb la mescla dolça i flonja del farcit.

    El pastís Selva Negra és originari del sud d’Alemanya, de la regió muntanyosa del mateix nom, i s’esmenta ja en alguns escrits dels anys 30. Els fruits del bosc, en aquest cas gerds, són la seva característica més particular, ja siguin les fruites senceres o en forma de licor —el nom alemany és Schwarzwälder Kirschtorte, literalment ‘pastís de cireres silvestres de la Selva Negra’—.

    Com et recomanem prendre el pastís Selva Negra?

    Com a la resta dels nostres pastissos, et recomanem que no el prenguis congelat, però tampoc que agafi temperatura. Treu-lo de la nevera uns quinze minuts abans de prendre’l si està massa fred, i just abans de consumir-lo si està fred.

    Per acompanyar aquest pastís res millor que el tradicional kirsch, el licor de cireres silvestres de la Selva Negra. Si vols donar-li un toc més elegant, prova de maridar-lo amb un vi blanc com el Riesling alemany, dolç o sec, o amb un escumós sec com l’Asti italià. I com sempre, els pastissos amb xocolata combinen estupendament amb un bon vi negre o un porto anyenc.

    Category:
    Pastissos
    Tags:
    Els clàssics

    Related Projects:

    Massini

    els clàssics

    View more

    Massini

    els clàssics

    Massini

    els clàssics

    Massini
    2016-01-30

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    View more

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa
    2016-01-29

    Montserrat

    els clàssics

    View more

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat
    2016-01-28

    Squash de Llimona

    els clàssics

    View more

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona
    2016-01-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled