• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Silvestre

    Home Pastisseria Silvestre
    NextPrevious

    Silvestre

    17 de gener de 2016
    2

    Una mousse perfecta per a la primavera, quan arriba el bon temps i els dies s’allarguen, o per refrescar les caloroses nits d’estiu.

    Elaborem la nostra Mousse de Fruits del Bosc sobre una finíssima base de pa de pessic sobre la qual posem un dolç coulis de fruits del bosc. Després hi afegim la mousse de fruits del bosc, suau i esponjosa. Com a toc final, la cobrim amb un glacejat de cobertura blanca i amb el mateix color dels fruits.

    Els fruits del bosc són un dels ingredients més curiosos de la gastronomia: el nom de fruits del bosc fa referència als petits fruits d’arbres silvestres que es podien recol·lectar al bosc i, almenys antigament, no es cultivaven.

    Hi ha més de vint fruits d’arbres silvestres que es consideren “fruits del bosc”, tot i que alguns no es fan servir a les barreges tradicionals pel seu sabor o composició, i d’altres no són típics de la regió (cada zona inclou tradicionalment als seus “fruits del bosc” els que es troben en els boscos propers). Els fruits del bosc més habituals a la nostra regió són les maduixes, els maduixots, els gerds, els nabius, les groselles i les mores.

    La mousse apareix ja esmentada en un receptari francès el 1755, una barreja de crema base i clares d’ou a punt de neu que li donen la textura característica, com de crema amb bombolletes.

    Com et recomanem consumir la Mousse de Fruits del Bosc?

    Les mousses cal degustar-les ni massa fredes o congelades ni amb temperatura, ja que perden textura i sabor. La pots treure de la nevera just abans de consumir-la.

    Les postres amb fruites mariden molt bé amb caves o vins blancs secs, com per exemple un Chardonnay o un Rueda. Una combinació deliciosa amb aquesta mousse són els vins de Retsina, que tenen un sabor i aroma a pi molt característics. També pots optar per acompanyar-la amb un licor amb fruits del bosc, un Kirsch o un licor de cirera o mora, però compte que el resultat final no sigui massa dolç.

    Category:
    Pastissos
    Tags:
    Els contemporanis i les mousses

    Related Projects:

    Massini

    els clàssics

    View more

    Massini

    els clàssics

    Massini

    els clàssics

    Massini
    2016-01-30

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    View more

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa
    2016-01-29

    Montserrat

    els clàssics

    View more

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat
    2016-01-28

    Squash de Llimona

    els clàssics

    View more

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona
    2016-01-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled