• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Taronja

    Home Pastisseria Taronja
    NextPrevious

    Taronja

    16 de gener de 2016
    0

    Una de les mousses més populars a l’estiu, però que es pot gaudir en qualsevol època de l’any. Una combinació lleugera i refrescant per acompanyar, per exemple, un dinar copiós.

    La mousse de taronja està feta sobre una dolça base de pa de pessic amb cacau, que combina molt bé amb la taronja. Cobrim el pa de pessic de cacau amb crema anglesa amb taronja, i a sobre hi posem la mousse de taronja, lleugera i dolça. Tot plegat es cobreix amb un glacejat de xocolata blanca amb el mateix color de la taronja.

    La taronja és, juntament amb la llimona, un dels cítrics més utilitzats en postres i rebosteria, ja que la seva acidesa dóna un contrapunt deliciós al dolç del sucre i la crema. El seu sabor és menys àcid que el de la llimona, i segons la varietat és molt més aromàtica. Per això es fa servir en moltíssimes receptes, tant dolces com salades: amanides, salses, pastissos, galetes, confitures i melmelades, cremes… La flor del taronger també es fa servir sovint per aromatitzar postres i altres plats.

    La mousse es va originar a França a mitjans del s. XVIII. Consisteix en una barreja de crema base i clares d’ou a punt de neu que li donen la textura característica, i combina molt bé amb sabors cítrics i afruitats.

    Com et recomanem consumir la Mousse de Taronja?

    És una mousse ideal per a l’estiu, ja que resulta molt refrescant, però es consumeix durant tot l’any. És molt bona després d’un àpat abundant, o d’un sopar si vols unes postres lleugeres.

    Si vols acompanyar la mousse de taronja amb un licor dolç, et recomanem el licor de flor de taronger. També pots optar per un vi blanc, com un chardonnay, un vi de Sauternes, o un cava rosat 100% pinot noir.

    Category:
    Pastissos
    Tags:
    Els contemporanis i les mousses

    Related Projects:

    Massini

    els clàssics

    View more

    Massini

    els clàssics

    Massini

    els clàssics

    Massini
    2016-01-30

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    View more

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa
    2016-01-29

    Montserrat

    els clàssics

    View more

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat
    2016-01-28

    Squash de Llimona

    els clàssics

    View more

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona
    2016-01-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled