• Català
    • Castellà
  • Les Botigues
  • Blog
  • Llegums
Art BoArt BoArt BoArt Bo
  • PASTISSERIA
  • CÀTERING
    • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
    • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
    • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
  • XOCOLATA
  • FLECA
  • BLOG
  • BOTIGA ONLINE

Tres Xocolates

    Home Pastisseria Tres Xocolates
    NextPrevious

    Tres Xocolates

    18 de gener de 2016
    0

    Aquesta mousse agrada fins i tot als menys xocolaters per la seva suavitat, i als petits els encanta! Es pot degustar a qualsevol època de l’any pel seu sabor suau i la seva textura lleugera.

    La nostra mousse està feta amb tres capes de diferents xocolates: blanca, amb llet i negra. Elaborem la mousse amb la crema base de cada classe de cobertura, que escollim entre les qualitats superiors de cada tipus de xocolata, i amb rovells d’ou muntats. Posem les tres capes una a sobre de l’altra per poder-les degustar de forma gradual, o bé fondre els tres sabors en un sol mos.

    La xocolata és un dels aliments més antics i populars: ja hi ha evidències de begudes de xocolata al 1900 aC en les cultures mesoamericanes. Al s. XVI es va introduir a Europa, i des d’aleshores ha format part indestriable de la nostra cultura gastronòmica.

    Consisteix bàsicament en una barreja de pasta i llard de cacau —dos productes obtinguts de la llavor de la planta del cacau— barrejades amb sucre. A partir d’aquesta base es poden afegir altres ingredients per obtenir-ne varietats. Per exemple, la xocolata blanca s’elabora a partir de la llard del cacau amb sucre i llet, però no porta pasta de cacau. La xocolata amb llet es fa a partir de la llard del cacau i una proporció de pasta de cacau entre el 25% i el 40%, llet i sucre. La xocolata negra és la que es considera més pura, ja que només porta pasta i llard de cacau, i sucre; la proporció de pasta de cacau ha de ser com a mínim del 50% en la xocolata negra, i n’hi ha que arriben fins al 99% de cacau pur.

    La mousse apareix ja esmentada en un receptari francès el 1755, una barreja de crema base i clares d’ou a punt de neu que li donen la textura característica, ideal per degustar sabors intensos com la xocolata.

    Com et recomanem prendre la Mousse de Tres Xocolates?

    Com qualsevol altra mousse, cal que no estigui ni congelada ni que agafi temperatura, per poder gaudir al màxim de la textura i els sabors. La pots treure de la nevera just abans de consumir-la.

    Per acompanyar aquesta mousse et recomanem un escumós sec, com un Asti italià o un Rueda escumós. Són bones opcions un bon cava sec o brut, o un champagne de chardonnay o de pinot noir.

    Category:
    Pastissos
    Tags:
    Els contemporanis i les mousses

    Related Projects:

    Massini

    els clàssics

    View more

    Massini

    els clàssics

    Massini

    els clàssics

    Massini
    2016-01-30

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    View more

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa

    els clàssics

    Pastís de Xoco-Trufa
    2016-01-29

    Montserrat

    els clàssics

    View more

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat

    els clàssics

    Montserrat
    2016-01-28

    Squash de Llimona

    els clàssics

    View more

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona

    els clàssics

    Squash de Llimona
    2016-01-27

    Sobre nosaltres

    Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
    Som pastissers artesans des del 1969.

    Els nostres productes

    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • ESMORZARS, BERENARS I COFFEE-BREAKS
      • APERITIUS I DINARS LLEUGERS
      • CÒCTELS I ESDEVENIMENTS
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • BLOG
    • BOTIGA ONLINE

    Contacta’ns:

    Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres al 93 710 37 54 o a oficina@artbo.es
    Artbo ® 2017 | Disseny web Limbic
    • CONTACTE
    • Cookies
    • Landing
    • INICI
    • PASTISSERIA
    • CÀTERING
      • A PRIMERA HORA
      • Aperitius i dinars lleugers
      • Còctels i esdeveniments
    • XOCOLATA
    • FLECA
    • Qui som
    • Les Botigues
    • Blog
    • Llegums
    • Català
      • Castellà
    Art Bo
    Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la teva experiència. Si segueixes navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús.Acceptar Llegir més
    Privacy & Cookies Policy

    Necessary Always Enabled