Un bombó estiuenc, càlid, amb aroma de sol i de platja. Aquesta petita delícia està farcida de coco ratllat i gianduia de coco.
El coco és una fruita tropical molt aromàtica, de sabor intens i agradable, lleugerament lletosa. És la fruita del cocoter, la palmera més cultivada a nivell mundial. El coco és molt apreciat en l’elaboració de dolços i pastissos. El que més s’utilitza és la polpa, la part carnosa i blanca que hi ha a dins de la llavor. L’oli i l’aigua de coco també són molt apreciats en gastronomia.
La vainilla, originària d’Amèrica, és en realitat el fruit d’un tipus d’orquídia, anomenada també vainilla. És l’únic tipus d’orquídia que es cultiva amb finalitats culinàries, la resta de varietats són simplement ornamentals. És un dels aromatitzants més utilitzats en pastisseria i confiteria arreu del món pel seu peculiar aroma i sabor. També es fa servir per elaborar gelats, xocolates, i begudes amb i sense alcohol, per exemple.
«La xocolata és quelcom que dones per fet fins que te’n quedes sense.»
Marja McGraw
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.