Una de les nostres creacions més sibarites, una petita delícia farcida amb crema de conyac i xocolata amb llet.
Les dues xocolates i la base de crema aporten suavitat i dolçor, mentre que el sabor del conyac és el vessant intens. Un bombó càlid, evocador i amb caràcter.
Fem la nostra crema de conyac amb una mescla de caramel i conyac anyenc. El conyac és un tipus de brandy d’origen francès, i pren el seu nom de la ciutat de Cognac, on es va començar a elaborar. Es fa a partir del vi de raïm blanc dels ceps cultivats a la zona del Charente, on la terra càlida i calcària contribueix a produir un conyac de gust exquisit i molt aromàtic. Es deixa madurar almenys dos anys en botes de roure.
La xocolata blanca, feta amb mantega de cacau i llet, és la més suau i cremosa de totes les xocolates. Li afegim també xocolata amb llet, dolça i amb el gust de la llavor del cacau, que no està present en la xocolata blanca.
És un bombó de gust intens i cremós alhora, sense la fortor d’altres bombons de licor, ja que el conyac s’hi afegeix en crema i no líquid. Per tant, és un bombó que es desfà de forma untuosa a la boca, amb el sabor in crescendo del licor al final de la mossegada.
«Si la xocolata és la resposta…, la pregunta és irrellevant.»
Kim Knott
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.