Artbo

Coneix la
nostra empresa

Qui som?

Pastissers artesans des de 1969

Passió per l’ofici de la pastisseria

Tradició pastissera des de 1969

Família de pastissers enamorats de la nostra professió

Som la família Bosser Armengol i des de 1969 estem elaborant pastisseria artesanal perquè gaudiu, de la manera més dolça, de les vostres celebracions. La botiga ubicada a la Ronda Zamenhof de Sabadell va ser el nostre primer establiment i des de llavors hem mantingut la mateixa passió i inquietud per millorar els nostres productes i els nostres serveis. Al llarg dels anys hem incrementat la nostra oferta, acompanyant la nostra pastisseria tradicional amb brioixeria, xocolateria, fleca i plats cuinats. 

Proximitat i qualitat al nostre obrador

L’elaboració artesanal és el nostre segell de qualitat

Els nostres productes estan elaborats artesanalment al nostre obrador. Actualment està dividit en cinc sales diferenciades, perfectament condicionades per tractar professionalment tots els productes que trobareu als nostres establiments. Des de sempre treballem exclusivament amb matèries primeres de proximitat i qualitat, com els pinyons, les ametlles, les avellanes o les farines. L’elecció d’aquests ingredients, l’elaboració artesanal i la nostra àmplia experiència fan dels nostres productes una garantia de qualitat i bon gust.

La tradició lligada a la innovació

Conservem les tradicions gastronòmiques més llamineres

És molt important conservar la tradició pastissera perquè és el patrimoni de la nostra societat. Productes com ara els panellets, els tortells, la mona de Pasqua o el pa de pagès català són el reflex de la nostra cultura perquè expliquen, des de la gastronomia, els nostres orígens. També som conscients de la importància de la innovació. Treballem constantment la recerca de l’excel·lència amb tecnologies que ens ajuden a millorar els nostres productes, però sense perdre l’essència de la nostra professió artesanal.

— Tradició

La nostra gran experiència com a mestres pastissers ens ha permès mantenir l’essència dels productes tradicionals de la nostra cultura gastronòmica, utilitzant tècniques i productes clàssics de la nostra professió.

— Qualitat

La qualitat dels nostres productes, de les matèries primeres que utilitzem en les nostres elaboracions i del servei que oferim en els nostres establiments, és l’essència de la nostra filosofia.

— Evolució

A ArtBo ens adaptem a les noves tendències del mercat i als hàbits de vida dels nostres clients. Nous productes, nous sabors i noves formes de relacionar-nos per adaptar-nos millor a les necessitats del teu dia a dia.

— Botigues

Actualment ArtBo està format per cinc establiments, quatre ubicats a Sabadell i un a Sant Quirze. A tots ells trobaràs un ambient agradable i espaiós, per gaudir d’un moment de tranquil·litat amb les millors degustacions.

Cistella