Oferim una extensa varietat de pastissos que elaborem de manera artesanal, cuidant al màxim la qualitat en tot el procés.
Oferim una extensa varietat de pastissos que elaborem de manera artesanal, cuidant al màxim la qualitat en tot el procés.
Trufa cuita, crema anglesa, ganache, mousse lleugera, crema cremada, cacao, gema, milfulls, cafè, ametlles, nata, nous, festucs, llimona, avellanes, torró, confitura, coco… Tot junt desprèn aquell aroma d’obrador de pastisseria artesana.
els clàssics
els clàssics
els contemporanis i les mousses
els contemporanis i les mousses
els contemporanis i les mousses
els contemporanis i les mousses
els contemporanis i les mousses
els contemporanis i les mousses
els contemporanis i les mousses
els contemporanis i les mousses
els contemporanis i les mousses
els contemporanis i les mousses
els contemporanis i les mousses
els contemporanis i les mousses
les bandes i els de crema
les bandes i els de crema
les bandes i els de crema
les bandes i els de crema
Ens mou la satisfacció de la feina ben feta. Ens agrada agradar i treballem dia a dia per tal que així sigui.
Som pastissers artesans des del 1969.